Ting Alle Tenåringsjenter Bør Ha I Garderoben

Tenåringsjenter

Etter hvert som man blir eldre blir man også ofte mer opptatt av klær og mote. Særlig når man kommer opp i tenårene kan klær begynne å bety mer for en enn hva det tidligere har gjort. Selv om det viktigste med mote er at det skal være gøy og at man skal kunne finne en stil man trives i og uttrykker sin egen personlighet, er det gjerne noen klesplagg som kan være ekstra nyttige å ha.

Jeans til enhver anledning

Jeans, eller dongeribukser, er noe de aller fleste har i alle fall ett par av i garderoben. Det er selvsagt også mange som synes dongeribukser fort kan være ubehagelige å ha på seg, ettersom de kan være noe stive, men her fins det i dag mange alternativer med stretch. Jeans passer til nesten alle antrekk, enten det er hverdags eller om man skal pynte seg litt. Man kan enten kombinere dem med en hvit t-skjorte til hverdags eller man kan bruke dem til en finere topp eller bluse om man skal pynte seg. Skal man bruke jeans til et mer pyntet antrekk er ofte mørke jeans et sikkert valg som alltid ser bra ut.

Sykes-spring-summer-18-Ana-Navy_Maxi-Dress-4.jpg (1200×1600)

Til selskap

Enten det er til skoleball eller jul er det alltid lurt å ha en fin kjole man liker og føler seg komfortabel i. Det er ikke alltid like lett å finne en kjole som man både liker og som passer. Hos butikker som JJ’s House kan man derimot både finne et stort utvalg selskapskjoler og få dem sydd til sine spesifikke mål, noe som gjør det enda enklere å finne drømmekjolen. Det fine med selskapskjoler er at man også ofte kan bruke dem ved forskjellige anledninger, noe avhengig av hvilken type kjole man velger.

Boots og ballerinasko

Noen enkle boots eller støvletter er også fine å ha og kan både brukes til hverdags og når man skal pynte seg litt ekstra. Man kan også velge mellom en rekke ulike modeller og fasonger, avhengig av om man vil ha noen med hæl eller noen som er flate. Ballerinasko er også et supert alternativ å ha i garderoben og passer utmerket både til sommerkjolen og til jeans. Et par fine ballerinasko kan man også ha til selskapskjolen dersom man foretrekker å gå med flate sko.

splen4132612560_q1_1-0._UX357_QL90_.jpg (357×633)

Basisplagg

Basisplagg er plagg som man kan kombinere og bruke til så å si ethvert antrekk. Dette kan ofte være ensfargete trøyer eller topper, som man både kan bruke alene eller under en varmere genser på kaldere dager. Har man noen forskjellige farger å velge mellom som ikke er for sterke i fargen lar de seg også lettere kombineres med andre plagg. Sikre farger er hvit, sort eller grå, men også marineblå eller beige er farger som lett passer sammen med andre farger eller mønstrete klær.

Det viktigste er derimot for alle plagg at man føler seg komfortabel i de klærne man går med og at man velger plagg utfra hva en selv liker.